huvudvärk

inte haft linser på mig under dagen
huvudvääääärk


at school

sitter i skolan och gör absoult ingenting
askul
baaajs

pluggpluggplugg

allt som existerar i min värld just nu.. PLUUUUUGG
så jag ska väl återgå till det..

Hjärtattack

Herreguuuuuuud
var ute med hunden och hon sprang iväg från mig
sprang runt i en timme kändes det som och bara skrek efter henne, skulle precis springa hem och säga att hej jag har tappat bort hunden ?!?!?!??! när det visade sig att hon sprungit till vår granne som tagit upp henne! laaaagom rädd jag blev aså..
såklart fick jag megaastma så nu sitter jag och darrar för jag tog för mycket bricanyl (astmamed.).. jaja

nu så tänker jag kasta av mig kläderna och krypa ner under täcket och SOOOOVA
har sovmorgon imorgon, eller rättare sagt är läraren till första lektionen (dubbeltimme följt av lunch) sjuk, så jag börjar typ tolv .. :) jag klagar inte direkt!

NATTINATTI

sssssssssssss





Men lägg av

jag ser att du läser!


NYFIKEN

hallåååå jag vet att du läser, skriv en kommentar :) anonym då, om du vill vara fegis! NÅGON läser, jag vill veta vem :D

Vem läser??

Inget undgår mig haha! Lämna en kommentar!?

Ligger i sängen nu, chillar galet. Är suuupertrött! Blev inget jobb ikväll, de avbokade. Även morgodagens planer har ändrats. Eller ja, utökats! Gudfar mins mor fyller 80, så det ska ätas brunch på djurgården!

Så kvällen spenderas i sängen haha! Såå skönt med helg! Längtar till jullovet!

Nu ska jag nog ta ett bad, har köpt något som kallas för badmjölk. Det luktar typ vanilj och kokos :)

sssssssssssss




Vintersol

usch, jag suger på att blogga! Jag bara glömmer hela tiden! Funderat på om jag ska lämna ut adressen.. Kanske blir lite mer motiverad om någon läser?? Dont know..

Just nu sitter jag i min säng, kollar på wall-e och äter lunch :) slutade tidigt, äntligen klara med tidningsprojektet!! Sååå skönt, och det blev bra också! Jag är helnöjd!

Har för första gången på länge faktiskt planer för varje dag under helgen! :) Ikväll ska jag och Leah ha tjejkväll! Om jag gissar rätt tror jag vi inleder med en fika på Waynes, och följer upp med choklad och film hos mig eller henne!
Imorgon ska jag först möta Seffi på en fika, och se blir det jobb! Seffi kommer ju såklart få hålla mig sällskap då med, somvanligt, fast på sms!
Och slutligen på söndag ska jag och leah till kyrkan på jazzkonsert! Träffa Jackie och Kaya där också :)

Igår hade jag mysigaste badet på lääänge! Tända ljus, ansiksmask, ros-badsalt, bananbalsam, lugna favoriter och en bra bok! MMmmm!!!

Skrev ju i inlägget innan att jag varit hos ögonläkaren.. Har visat sig att jag har brytningsfel, dvs att det är fel på mina hornhinnor.. Kul, måste ha speciella, dyra, linser nu..

Såå, nu sitter jag bara här och väntar på att Leah ska sluta :) vet inte vilken tid det händer haha ! Om inte annat tar jag en dusch eller något innan!

sssssssssssss




Ojoj

har glömt detta helt..
mina ögon gör ont, har fått nya linser på prov! orkar ite riktigt skriva idag.
Skriver imorgon!
PUUUSSS

Trasig

känner jag mig just nu
så trött, helt slut
saknar lillasyster så mycket
saknar mormor så mycket
saknar mycket mycket
åh, pallar inte
vill bara få sova ett tag, vara själv..

Borta bra..

.. men hemma bäst! Nu är jag hemma från en helg i Norge. Orkar verkligen inte skriva, är jäääääääättetrött! Har varit tre lååååånga dagar!

sssssssssssss





RIP..

... fisken!
Glömde skriva det förut..
Slöjstjärten Justin Timb är nu avliden och nerspolad..
Han kanske ska ersättas med en groda vid namn Håkan Bög..
To soon to tell

sssssssssssss


Godis-ticks..

.. är nog vad folk tänker när de ser mig vid lösgodiset! Det enda godiset jag faktiskt vill ha är de där runda chokladbitarna! Så först plocker jag några andra smågrejer jag kanske vill ha , typ sockerbitar o ferarribilar, sen är det då dags för chokladen. Tar en skopa, och sen en halv till. Duger fortfarande inte..

Men man vill ju inte ställa sig och hälla i 5 kg choklad i påsen på en gång, så jag går fram och tillbaka en gång så att det ser ut som att jag kollar efter något jag vill ha. Tar lite mer choklad, går fram och tillbaka, osv. Brukar fungera ganska fint haha!

Men den här gången var jag kissnödig! Så jag fick liksom göra allt dubbelt så snabbt. Så jag måste sett ut som något ticksbarn som var tvungen att springa fram och tillbaka mellan varje gång jag tog godis hahhahaha!

sssssssssssss





Need to..

.. pee!
Sitter i skolan, har jobbat stenhårt! Nu ska jag snart ringa Ola och se om jag ska göra räkningar. Förstår inte hur jag ska hinna med. Packa OCH jobba .. Wow...

Benen protesterar..

.. benen har fått nog! Haha!
När jag går upp på morgonen känns det i benen att jag är galet trött. Det typ pirrar och kittlar i dem. Inte mysigt, inte.
Men nu är jag uppe iaf och färdig. Dumt, eftersom jag inte behöver åka förens om lite mindre än en timme.. hm!

sssssssssssss





längtaaaaaaaar till freeeedaaag!

Att flyga, hela processen, tycker jag är supermysigt! Speciellt om det är utan föräldrar. Det känns så speciellt. Man gör det så sällan. Det känns så skönt att bara gå omkring som man vill, inte behöva bry sig om vad någon annan vill göra eller var någon annan vill gå. Annars måste man alltid anpassa sig så mycket. En vill gå till Tax Free, en vill gå till gaten, en vill fika. Man vill verkligen aldrig samma sak. När jag flyger själv kan jag göra allt i den ordningen jag vill. Eller allt samtidigt haha!
Något som också är mycket skönare, är när man väl flyger. Flyger man med någon är det en självklar sak att man sitter brevid någon, den man åker med. Men flyger man ensam finns det en stor chans att man får en egen rad! Eller ja, berr ju på var man flyger haha.

Charter = absolut inte en enda ledig flygstol
Vanligt (?) = massa/några lediga

Och ja, till norge flyger man ju inte charter då då haha

Gud vad jag kan babbla på om saker bara jag bryr mig om hahah!

Idag har jag varit i skolan, tidningsprojektet är i full gång. Bla därför jag skriver så mycket om att flyga, ska bli så skönt att dra till Norge på fredag! Direkt efter skolan är det raka vägen till flygplatsen. Wiiie, om tre dagar får jag träffa lillasyster! :)
Blivit lite dålig uppdatering nu, så mycket plugg att jag inte orkar skriva haha! 


 sssssssssssss