Dagens!

Dagens humör: Avslappnad och glad!

Dagens mående: Bättre!

Dagens borde: Organisera om garderoben (dvs vika kläderna som ligger där inne).

Dagens frisyr: Knut högt på skallen.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Myskläder

Dagens planer: Eh, från nu? Se filmen jag laddat ner!

Dagens materiella vill ha: Inget faktiskt :O

Dagens fundering: "Kunde jag gjort annorlunda?"

Dagens beroende: Min bok!

Dagens tråkigaste: Laga middag tror jag eftersom jag bara brände den gång på gång..

Dagens längtan: SOMMAAAAAAR!

Dagens superlängtan: SOMMAAAAAR!

Dagens tidning: Aftonbladet.se

Dagens låt: Owl City - Fireflies och Kent - Hjärta


Statistiken stiger!

KUL! Inte så höga siffror än så länge haha.. men bara högre !

JOINA!!!

Jag ber alla som läser detta att gå med i eventet "DEN 1 MARS HÄLLER ALLA VARMVATTEN PÅ SNÖN OK" på facebook!!

Jag är så TRÖÖÖÖTT på snön! JAG VILL HA SOMMAR!! Så nu, en gång för alla, gör vi oss av med den! Visst, det kanske blir is, men är inte det jävligt mycket bättre än snö?! Is smälter ju väldigt mycket snabbare, det följer inte med skorna in i våra hem, det är roligare (askul när man ser folk som halkar hihi), och dessutom kommer all sand som ligger på marken göra så att det blir massa friktion när vi går så att isen nöts bort! :) Om det ens blir is!

BORT MED DUMMA, KALLA, BLÖTA, FULA, ÄCKLIGA SNÖN!!!! :)

Istället fram med sol, vår, fågelkvitter, solbränna, badstränder, snygga skor och isglass!!!

WE CAN DO IT!


(dumma blogg.se är hjärnskadat så jag kan inte lägga upp fler bilder.. hade jag kunnat hade ni fått tuuuusen)


Får man skryta lite.. ?

Jag har något som jag är löjligt stolt över.. Och jag känner att jag inte riktigt kan hålla det för mig själv.. Det kanske är litet och ganska obetydligt men jag tycker det är helt sjukt coolt och så speciellt. Och det motiverar mig att varje dag vara trevlig och hjälpsam!

Jag vet inte hur många av er som läst bloggen jag kommenterade på, http://ludmilla.se/. Har läst den i flera år. Först skrev hon om sin dotter som tog livet av sig. Under en period slutade jag läsa och sen när jag gick in på den flera månader senare skriver hon om att hon har fått cancer. I ett inlägg bad hon om stärkande tankar inför en tuff behandlning! Då lämnade jag en kommentar som jag trodde kanske skulle hjälpt mig .. :


(klicka på bilden så blir den större och det blir läsbart)

Det kändes helt underbar att bara genom en kommentar göra så att hon mådde lite bättre!








Brand new



Har förälskat mig helt i den här låten! Och en massa andra låtar av Owl City med men speciellt denna är SUPERFIN! Skulle förklara för Isa vad den handlade om men det gick liksom inte.. Om eldflugor, jorden, natten, naturen, att den är vacker haha! Går inte att förklara haha!

Filmtime!

Fortfarande kvar i vardagsrummet! Nu kollar vi på Bröllopsfotografen, men vi har pausat precis i början för vi skulle ge lite sallad till en granne. Det lilla avbrottet blir ju så klart inte litet utan innebär toabesök, rökpauser, påfyllning av godis o dricka etc..

men snart är vi nog igång igen ! :)



Slappardag!

Helluuuee bloggen.

Jag ligger just nu i soffan, medans mamma och syster är nere på ICA och handlar frukost!
Idag planerar jag att bara ligga och ta det galet lugnt.. Ingen städning eller något! Endast laga middag tänker jag göra!

Så dagen kommer spenderas med en bra bok :)

trötter

Varken haft ork eller lust att blogga idag! Har varit på benen hela tiden, ständigt i verksamhet.

Först så storstädade vi hela lägenheten, på mitt initiativ.. Så trött på att alltid städa men att det aldrig blir rent! Så nu tog alla ansvaret för sitt eget och ett par rum till och verkligen STÄDADE ARSLET AV OSS! Jag blev klar först eftersom jag är bäst :) så jag hamnade i soffan med en bok, en stund då jag tänkt slappna av lite. Icke blev det så, ingen lugn och ro haha!

När det var färdigstädat var det dags att laga middag vilket blev potatisgratäng, fläskfilée, rödvinssås och vitlöksbröd! Mycket smaskigt, men jobbigt att laga!

Efter det melodifestivalen! Vi hejade alla på Pernilla Wahlgren men hon kom bara till andra chansen :( Men vår favorit nr 2, Peter Jöback (?) kom iallafall till final!

Sen skulle det göras Gino, vilket gjordes och åt uppskattandes! Nu sitter jag här i min säng och är precis lika slut som alla andra kvällar haha :) Har tänt ljus och tagit fram en bra bok och ska istället för att glo på Lost på min dataskärm ska jag läsa lite !

Pussen!


Dagens!

Dagens humör: Slappt!
Dagens frisyr: Uppsatt!
Dagens lunch: Pasta i en krämig sås
Dagens vill ha: VÅR!!
Dagens vill ta bort: SNÖN!
Dagens dryck: Hallonsoda! :)
Dagens klädval: Leggings och långlinne!
Dagens person: Mami!
Dagens höjdpunkt: Blev klar med alla papper!
Dagens låt: We are the world - for haiti
Dagens ängel: en hjälpande sådan
Dagens saknad: måånga !

MAT!!

Har varit hungrig sen klockan tre! Och nu så kom syrran hem med en lasagne till mig som ja värmde och KASTADE i mig haha! Var såååå hungrig! Och nu blir det glass, läsk och massa godis till efterrätt och fredagsmys! :)

God morgon!

Klockan är bara lite över elva, och jag är redan klar med pappersarbetet! Lite mer än tio timmars jobb sammanlagt!

 


Ser ganska lite ut, men glöm inte att det är sorterat efter bokstav och datum också! Massssssaaaa pilljobb!

Nu ska jag bara lista ut något kul att laga till lunch och sen kanske jag smiter ut på en promenad! Någon som vill me'? Nä, bara jag som vågar mig ut när det är så kallt haha! :)

 


S.O.M.M.A.R



En av poolerna i Turkiet i sommras! Sol, kall läsk och en bra bok. Livets bästa stunder upplevs i solen.


Stranden i Turkiet i sommras



Solbränd hud.



Härlig mat! (okej såg ganska äckligt ut men var asgott!)



Härliga stunder med vänner!


ÅÅÅÅÅHHHHHHH vad jag vill ha sommar! Tänker göra den här sommaren till den bästa sommaren. För seriöst, nu kan det väl inte bli annat än bättre :) !


HAHAHAHA

Jag läste just något på facebook som bara fick mig att skratta rakt ut!! En öppen konversation där jag läste orden ;
"Jag är svart så jag kan inte vara rasist".

Bara jag som skrattar? Haha! Det är som att säga "jag är vit så jag kan inte vara terrorist".

Kopierat från Nationalencyklopedins hemsida ;

"rasism, ideologi som grundas på den vetenskapligt obevisade idén att människosläktet indelas i olika raser samt på den felaktiga idén att vissa av dessa raser är överlägsna andra."

Att vara rasist innebär alltså att man tror att vi människor är uppdelade i olika raser, och att man tror att vissa av dessa raser är av högre värde än andra.

Just därför håller ju det där ingenstans, haha!

Det finns många hemska människor som faktiskt är rasister. Och mörkhyade människor har blivit utsatta i många många år. Och det är jättefel. Men, i alla fall i Sverige, tror jag nog att det finns lika många ljushyade som mörkhyade rasister. Man hör folk skrika "svenne" och "viting" varje dag, överallt, till vem som helst, av ingen anledning. Ingenting händer. Däremot, om någon skriker "turk" eller "neger" stannar alla upp, fryser till.

Vad är då skillnaden? Personligen tar jag inte åt mig om någon kallar mig svenne eller viting eftersom jag är  svensk (mestadels haha) och vit. Men vad är egentligen skillnaden? Jag ser då ingen... !


Primordal Dwarfism

Skulle kunna skriva som alla andra kvällar. Men istället skriver jag att denna kväll är precis som alla andra kvällar. Ytterligare förklaring onödig.

Kollar på en dokumentär på fyran, "Flickan som aldrig blir stor". En nioårig tjej på 94 cm och 15 kg som inte kommer bli större! Hon är ju läskigt liten!



Här är en bild på ett barn med den diagnosen, Primordial Dwarfism typ.. Ser onaturligt och nästan datagjort ut! Vet inte hur gammal den där personen är dock..


Imorgon tänker jag bara ta det LUGNT! Ska göra klart olas papper på morgonen och sen ska jag ut på en skön promenad ! Sen är det lov i en hel vecka, skönt! Kanske blir lite mindre städa och lite mer mysa! :)

Cred till alla världens mammor!

Jag har verkligen insett hur sjukt mycket våra mammor (alternativt pappor) SLITER varje dag..

De jobbar. Vissa helt galet mycket.
De städar. Har man då barn som inte är så bra på att plocka ordning efter sig såblir det ett heltidsjobb i sig eftersom det kommer nytt heeela tiden.
De lagar mat. Maten ska gillas av alla, ätas av alla, vara klar i tid, smaka bra och vara varierad. Svårare än man tror..
De tvättar. Har man där barn som byter kläder ofta blir även detta ett heltidsjobb, för tvättkorgen fylls ju på hela tiden.

Jag har gjort detta i några veckor, och seriöst.. Vet ni hur trött man blir? Vet ni hur sjukt ont i ryggen man får?

Så jag skickar lite tanke-cred till alla mammor där ute som gör detta varje varje dag! Ni är bäst!



(bild fr google)


Live from köksbordet!

Har tagit en liten paus i jobbandet! Man blir ganska snurrig i huvudet av att kontrollera allt så mycket haha!
Ska ta och laga lite lunch också, är hungrig!
Men vill nästan inte nu när köket är så fint städat.. Haha!



Så här långt har jag kommit, just avslutat bokstaven G haha! Nu är det bara H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Å Ä Ö kvar !! :D Och jag tjänar ju faktiskt pengar på det så :)

Nu ska jag laga cheeseburgare ! :D


Hello, my name is Sandra and I am the new cleaninglady for fam. Andersson!

God morgon!
Inte lika mycket sol ute idag, men lite bakom molnen iallafall! :)
Det första jag fått göra nu på morgonen är att städa. Gick upp och ut ur mitt rum och såg hur köket och vardagsrummet såg ut och ville bara gråta. Såg verkligen ut som att vi inte hade städat på en vecka även fast jag städade igår.. Så det blev till att sätta igång igen. Försökte få lite hjälp av syster som bara låg i soffan i sin egen skit och tittade på när jag plockade undan. Efter måååååånga suckar och smällar fick jag henne att gå ut med soporna och plocka undan sitt täcke som låg slängt på golvet!

Nä, detta håller inte! Vi får skärpa oss!

Men nu är jag superduper hungrig så ska äta frukost!!

 


God natt världen

Har nu nyst så många gånger att jag blivit trött haha! Hoppas att det får sova lääänge imorgon utan att någon bankar, gapar, smäller eller bullrar! Vore verkligen superskönt!
Planerna för imorgon;
- jobba, alternativt avsluta, pappersarbetet
- avboka tvättiden
- boka ny tvättid
- åka på ett möte
- städa
- rensa kylskåpet och skafferiet
- plugga

efter att allt detta är gjort så är jag väl lika slut som nu haha :) i alla fall bättre att man är trött för att man gjort mycket än att man är trött för att man inte har gjort något över huvud taget!

God natt!


En kväll som alla andra..

Nu ligger jag i soffan. Här ser det ut som alla andra kvällar, som att en bomb har slagit ned haha! Men, det överlever man! :)
Snart är det dags för mig och syster att titta på Efterlyst som vi gör varje vecka :) Ikväll håller hon sig nog vaken
haha.. !








Den här bilden tog vi igår vi igår när vi var ute på en promenad! Då kändes våren så väldigt långt borta, men solen som visade sig idag tog oss ett stort steg närmare !
Snön var nästan en halvmeter djup så isabel gjorde en snöängel! Riktigt fin blev den men svår att fånga på bild haha!

Jag vill ha vår, nu!


We are the world

PHU! TRÖTT!
Klockan är tio i fem, skulle lika gärna kunna vara tolv på natten.. SÅ slut är jag haha!
Har jobbat massa med olas papper idag, sorterat, öppnat, kastat, läst, delat upp, placerat ut, WAAOW
Börjar iallafall se lite skillnad nu. Nu är det nämligen bara det jobbigaste kvar! Sortera efter bekstavsordning OCH datumordning! Asnaaajs
Har lagat mat, städat och pluggat också! Nu har jag äntligen tagit en paus!

Är sugen på ett riktigt långt bad ikväll.. Ett såntdär väldoftande, bubbligt, varmt, lååååångt! Med musik eller film. Kanske tom en bra bok? Men jag har ju läst alla mina böcker, blir så tråkigt då.. !

We are the world står fortfarande på upprepa haha.. Tror det kommer bli svårt att tröttna på denna låt! Jag gör ju ofta så, att jag lyssnar på samma låt tusen gånger om tills jag inte klarar av att lyssna på den alls mer haha!

Idag var det sol ute!! Blev jäääätteglad när jag gick ut med hunden. Stod i säkert fem minuter och bara blundade vänd mot solen! Och när jag vaknade var det första jag såg en BLÅ himmel! Då kändes det lite vårigt :)

Eftersom jag ändå har tid..

.. så tycker jag att jag faktiskt ska ta och blogga.. Funderar liksom på det varje dag men gör det inte haha!
Så nu ska jag försöka skriva minst ett inlägg om dagen!

Sitter just nu och lyssnar på "We are the world - For Haiti ". RIKTIGT fin låt faktiskt! Förutom det uppenbart fina budskapet är själva låten bra! I och med att det är så många olika artister är det ju många olika röster! Man fastnar liksom för de olika styckena, alla är olika bra på olika sätt, i relation till en låt där bara en person sjunger. Visst kan man ha favoritdelar i dem med, men det låter ju liksom i princip likadant hela tiden! Jaja, nog om den..

Idag har jag mest städat och organiserat känns det som.. Tvättat, sorterat Olas papper, städat, lagat mat och allt sånt tråkgöra! Imorgon kommer mer, mest papper! Och plugg! Men, det är bra :)

Nu ska jag återgå till tvn och lägga mig snart! :)






If....

I wish I knew how to talk to you.
I wish I knew how to tell you how I feel.
I wish I knew how all of this will end.
I wish this would end.
Now.