Dålig uppdatering..

Förlååt
men jag har varken haft något intressant att skriva om eller orkat skriva!

ska gå och sova nu, alldeles för sent.

img_6807 (MMS)

ska gå och sova nu, alldeles för sent.


Att-göra-lista till imorgon!

-Tvätta minst tre maskiner
-Gå långpromenad med hunden
-Plugga
-Lägga ansiktsmask
-Plocka ordning INNAN mamma kommer hem...........
-Äta lunch (glömmer alltför ofta bort det och är döhungirg flera timmar innan middagen)
-Ha i hårinpackning

Nu står middagen i ugnen/på spisen! Ikväll...

img_6807 (MMS)

Nu står middagen i ugnen/på spisen! Ikväll serveras små fiskpanetter med ris! Så sjukt gott!!!! :D


oj glömde bilden haha..

img_6807 (MMS)

oj glömde bilden haha..


hahah! Here we go again! När jag tittade ...

hahah! Here we go again! När jag tittade mig i spegeln insåg jag att jag har hittat ansiktsmasken med stort A! Den har verkligen gjort skillnad och jg tror att om jag fortsätter med den kommer min hud glömma allt vad orenheter är! JA :D


godmorgon mina söta (och några fula) läsar...

img_6807 (MMS)

godmorgon mina söta (och några fula) läsare haha! Önskar att min dator hade touchskärm! Haha!  Har precis stoppat in ett bröd i ugnen och satt på efterlyst på tv3play! Jag och syrran brukar kolla på det varje vecka men igår missade vi det helt! Så nu kollar jag själv istället :)


Nöjd!

Kunde inte låta bli att testa den nya ansiktsmasken så fort som möjligt :) Så det blev att tvätta av det fina sminket jag fixat, och lägga på masken!
Det var en ny upplevelse, kan jag lätt säga! Man hoppas ju alltid på något mirakel varje gång man använder en ansiktsmask fast man vet egentligen att såå mycket kommer inte hända..
Men med den här! Ojoj, upplevelsen startade när jag öppnade burken! Helt olivgrön och kornig, och doftade ganska starkt av lera och pepparmint! I mina ögon, bara positivt!
Konsistensen var ganska fast, långt ifrån rinnig och klibbig! Samma konsistens man får när man gör kokkosbollar, nästan! :D
Redan när jag började applicera masken kände jag effekten, det sved inte direkt utan.. ja hur beskriver man det? Som pepparmint känns på huden haha!
Utseendet när masken väl satt på huden var så som man ser i amerikanske filmer! Ett ordentligt lager, hade passat snyggt med gurkskivor!
Det är något jag tycker är tråkigt med tex. HM's masker, när de sitter på ser det ungefär ut som att man daskat på ett fetinglager med kroppsyougurt i ansiktet.. Tråkigt!
Masken torkade så småningom på huden och stelnade och FÖLL nästan av lär jag log haha!
Lostnade väldigt lätt, fram till att jag försökte tvätta bort det med vatten.. Det var nästan det enda minuset, det var väldigt svårt att få bort! Fick stå ett bra tag och gnugga.. Det ledde iochförsig till att ansiktet blev ordentligt peelat, men jobbigt om man vill ha bort den snabbt!
När jag väl fick av den och smörjde in ansiktet så blev jag sååååå len! Inga döda hudceller här inte :D

Blev ett låångt inlägg vara om en ansiktsmask haha! Lägger inte in någon bild, alla blev fruktansvärt fula.... Ni får istället en väldigt gammal och ganska ful bild på mig haha! Så här nöjd är jag med min nya ansiktsmask! :)


Mask of Magnaminty

Än så länge har min dag varit väldigt trevlig! Var uppe med tuppen klockan sju för att göra mig i ordning för ett möte i skärholmen klockan nio! Lyckades (såklart) ändå få stressa sönder i slutet och missade till och med tunnelbanan jag skulle ta! Det som tog sån tid var att jag bestämde mig för att testa sotade ögon.. har aldrig någonsin lagt ögonskugga på mig själv, (förutom de pinsama åren när ögonskugga bestod av tjockt lager glitter .. fjårtizz) så det var upplagt för en riktig katastrof! Men det blev riktigt bra tycker jag, för att vara en förstagångs-sotning haha :D
Mötet slutade runt tio, vilket var precis då alla butiker öppnade.. Jag kunde ju så klart inte låta bli, i ett i pricip tomt köpcentrum! Jag var först in på H&M för att köpa ögonskugga och penslar (använde syrrans imorse och så kan man ju inte ha det!) och kom ut med just det, plus tops och en topp från garden collection! Såg jättesöt ut på galgen så struntade i att prova den.. Sen kom jag hem och såg att den absolut inte var lika fin på, speciellt ringningen ogillade jag.. Så den får åka tillbaka inom 10 dagar!

Kikade vidare lite i olika affärer och råkade kliva in på Lush.. Ojoj, blev nästan rädd. Är ju van vid att personalen hälsar och frågar om man vill ha någon hjälp, men när de gjorde det och jag sa att jag bara skulle kolla runt lite, så nöjde dem sig inte riktigt.. Fick en ganska lång presentation av en stor del av deras produkter.. Min hand fick först något typ extrakt kletat på sig, sen blev den skrubbad med någon sorts scrub, sen fick jag en ansiktsmask på den, och slutligen en hudlotion.. Hade inte bett om något av det, och mellan allt detta tvättades min hand i en skål med vatten och torkades med en liten handduk.. Sa jag att jag inte gjorde NÅGOT av detta själv ? Haha en halv manikyr typ..

Efter den där lilla leken tyckte jag att inte kunde jag väl gå därifrån utan att köpa något.. Så det blev en ansiktsmask med lite peeling i (den som kletades på min hand), en burk så att man kan applicera många gånger! Den luktar verkligen lera, så jag tror den är bra! Så jag prövar den imorgon eller ikväll!

 


Det blev ingen rosdoftande 25grammstub int...

img_6807 (MMS)

Det blev ingen rosdoftande 25grammstub inte! Gick in på apoteket och fick någon kräm som skulle vara en riktig fuktbomb.. Doftlös, tyvärr.. Men bättre det än att den luktar medicin typ! Fick också med oss maaaassa kläder från cubus! Linnen, blusar, koftor, mysbyxor, sjal, väska, nagellack, örhängen! Me like! Var också inne på akademibokhandeln, och när mamma skulle köpa en bok så såg vi att det var ta två betala för tre, så jag fick två! Den tredje Twiligtboken, (alla säger ju att böckerna är bättre än filmerna och har sett både första och andra filmen och tyckte dem var helt okej, så nu ska jag ge en bok en chans också)  Och "mias dotter, emma" , en uppföljningsbok efter "gömda" och "asyl" som jag har läst tusen gånger!


Ny design!  Suttit och pysslat med design...

img_6807 (MMS)

Ny design!  Suttit och pysslat med designen ett tag nu , och eftersom jag inte kan NÅGOT om att designa med koder och skit så var det svårt och ja, väldigt pyssligt! Men lite förändring iallafall!  Har samlat lite ork nu, så om ett tag blir det shopping! Mamma är på väg hem från jobbet, så när hon kommer får vi ta med hennes kort AND GO NUTS! :D (typ...) Det enda jag med säkerhet vet att jag kommer hem med är en ny handkräm! Min tub (som egentligen inte ens är handkräm utan body&face) har börjat prutta, dvs att den snart är sluuut! Och jag klarar mig inte utan handkräm haha..!


Tog denhär bilden nyss! Riktigt härlig bil...

img_6807 (MMS)

Tog denhär bilden nyss! Riktigt härlig bild tycker jag! Så underbart väder ute, har verkligen längtat efter sommar! När isabel kommer hem från skolan har jag sagt att jag ska följa med henne till liljeholmen och handla en bikini.. Så jag får väl försöka orka på något sätt haha..  Sov sjukt gott inatt! Brukar oftast vakna en gång mitt i natten men nu sov jag tungt som sten i nio timmar!  Är med i en tävling just nu om att vinna ett mineralsmink-kit från ME! HOPPAS HOPPAS JAG VINNER!  Nu ska jag dricka lite vatten och hoppas på att piggna till! Pussen


Dödstrött

Detta är inte långt undan nu alltså.. Städat i två timmar, låter inte så farligt men att andas in alla ångor från rengöringsmedlet i två timmar i sträck tog lite på krafterna..


ensamensamensamensamensamensamensamensamensamensam

Läraren i Tsatsiki frågar "Vem är den ensammaste människan på jorden?" och då svarar den mobbade pojken "Den som inte har några v-v-v-änner.."
Att inte ha några vänner är ju ett ganska stort problem, som han är ensam i.
Så, gör inte det den personen som är helt ensam i något, till den ensammaste människan på jorden?
Det tror jag.


Över förväntan!

Hela TRE personer (inklusive min lillasyster) frågade något på frågestunden..
Så nu ska jag lägga massa tid från min ytterst VIKTIGA vardag, till att svara på ALLA DESSA frågor!

  Bellah om Frågestund!!!!:
är du kär i nån ?
vad är det du gillar mäst?


Svar: Nej, jag är inte kär i någon just nu! Jag gillar min familj mest!

   
  filip om Frågestund!!!!:
älskar du mig?
Svar: Jag svarar med en motfråga, älskar du MIG?!
   
  Juiiah om Frågestund!!!!:

1. Kollar du på Vampire Diaries?

2. Favvo mat?

3. Favvo färg?

Svar: 1. Nej, är inte ens helt säker på vad det är... 2. Svårt att svara på.. Jag tycker alltid det är godast att äta det man är RIKTIGT sugen på! Men det varierar ju väldigt mycket haha.. 3. Svart, rött och vitt!


Man kan inte göra allt, va?

Mina problem, andras problem.. Allt behöver en lösning och alltid finns det något som tar på ens krafter och känslor..
Jag vill så gärna göra allt.. Jag vill vara världens bästa person, jag vill vara världens bästa dotter, jag vill vara världens bästa syster, jag vill vara världens bästa kompis.. Det är fyra helt skilda saker att jobba på..
Just nu är jag så långt ifrån världens bästa person att det är dubbelt så svårt att försöka vara de andra tre personerna på samma gång..
Men det är ju minst lika svårt att inte försöka, det går ju inte att bara skita i allt..
Just nu skulle jag gärna komma bort ett tag..


Frågestund!!!!

Efter att min syrra har gjort som alla minimala bloggare, haft en frågestund för sina tio små läsare tycker hon att jag ska göra samma sak. Inte bara tycker, hon tillochmed tjatar. Så visst, om det gör henne glad så..

NU HAR JAG FRÅGESTUND!!!!! FRÅGA VAD NI VILL, SÅ FÅR VI SE OM JAG ORKAR SVARA PÅ AAAAALLA FRÅGOR SOM KOMMER!! MEN OM NI HAR RIKTIG TUR SÅ KANSKE JAG SVARAR PÅ JUST DIN FRÅGA!!!


Bloggfrågor!

Här kommer några bloggfrågor jag lånade från Lindas blogg!

1. Hur gammal är du om fem år?
22, snart 23! Oj, vad det känns långt borta!

2. Vem var den sista du träffade?
Bortsett från dem jag bor med? Helena var här inne en halv minut igårkväll haha!

3. Hur lång är du?
159.......

4. Vilken är den senaste film du sett?
Casino Royale- JAMES BOND :D

5. Vem ringde du senast?
Min rektor!

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
"Men vi får träffas en annan gång, snart! <3" till Lea!

7. Vad är dagens planer?
Dagen är typ över.. men ikväll ska jag kolla på bella&tyrashow!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Olika! Vissa saker går ju så mycket snabbare att säga när man ringer, än att skriva det på sms. men om man ska förklara något för en trög person så är det ju bättre att skriva så slipper man säga det tusen gånger.. så tycker jag det är lite mysigt att smsa .. :)

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Inget, eftersom de aldrig varit gifta.. separerade..

10. När såg du senast din mamma?
Två minuter sen

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du idag?
Tio ungefär!

13. Har du någon gång hittat en katt?
Det tror jag inte.. :S

14. Vilken plats är din favoritplats?
jag fpr väl säga hemma då! Men det tar emot.. Älskar vår fina lägenhet här, och den känns trygg .. MEN JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA HÄR JUST NU :)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Vet inte haha.. en plats som är kall, blöt och smutsig !

16. Vart tror du att du befinner dig om 10 år?
I min egen lägenhet/egna hus tillsammans med min man eller pojkvän! Kanske bulle i ugnen........ !?

17. Vad skrämde dig som barn?
Marika...

18. Vem fick dig att skratta senast?
Issa!

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Eh, ja...

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bägge! Använder bara den bärbara dock!

21. Sover du med eller utan kläder?
Olika

22. hur många kuddar har du i sängen?
Just nu har jag lagt undan tre så har bara två, men vanligtvis har jag fem!

23. Hur många landskap har du bott i?
Bara ett, dock vet jag inte vad det heter :)

24. har du någon gång spytt på fyllan?
Ja.. usch, det var äckligt

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor!!

26. Är du social?
När jag vill vara det!

27. Vilken är din favoritglass?
Ben&Jerry, eller piggelin!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag vet faktiskt inte.. kanske lägga pengarna på att betala av lånet på lägenheten, sälja den och tjäna några till miljoner, och köpa ett fett hus istället? tillsammans med familjen då såklart haha, annars blir dem ju fruktansvärt hemlösa....

29. Tycker du om kinamat?
neeeeej

30. Tycker du om kaffe?
neeeeej

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten, mjölk eller juice!

32. Sover du på någon särskild sida?
Höger! närmast dörren, av någon anledning....

33. Kan du spela poker?
hhaah nej

34. Tycker du om att mysa?
Mycket!

35. Är du en beroendemänniska?
Jag var det förut, skulle vilja påstå att jag inte alls är det längre, väldigt avståndstagande inför de flesta beroenden. Inte mer beroendemänniska än alla 17åringar är idag, dvs beroende av föräldrar etc.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej, men känner en som bara fyller år 4 dagar innan :)

37. Vill du ha barn?
Jaa :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, norska och lite franska!

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej!

40. Föredrar du havet eller en pool?
Omöjligt att välja ju! Utomlands badar jag mycket mer i pool, men känslan av att bada i havet slår ju alla pooler! Hatar sanden bara, enda anledningen till att jag oftare väljer pool!

41. Vad spenderar du helst pengar då?
Det jag vill!

42. Äger du dyra smycken?
Ja!

43. Har du någon gång testat narkotika?
Har aldrig testat och tänker aldrig någonsin testa

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Gott och blandat!

45. Vem är den roligaste människan du känner?
De flesta jag känner är roliga, men den jag skrattar mest med är väl Aline!

46. Välj ett ärr på din kropp?
Har väääärldens fulaste ärr på benet just nu efter att jag skrapade det så förfäärligt, men jag tror ch hoppas att det kommer blekna!

47. Vad har du för ringsignal?
Hundskall av någon knäpp anledning..

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
ja det finns väl någonstans..

49. Flirtar du mycket?
nej

50. Vart togs din profilbild för din blogg?
Om jag minns rätt så har jag en från badrummet i turkiet?

51. Kan du byta olja på bilen?
hahah gud nej

52. Har du fått fortkörningsböter?
nejnej

53. Vilken var den senaste bok du läste?
Håller som smått på med "de tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem"

54. Läser du dagstidningen?
aftonbladet.se

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej!

56. Dansar du i bilen?
Har ingen bil haha!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Lugna favoriter hahaha!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Det minns jag inte..

59. När var du i kyrkan senast?
Flera månader sedan, så var jag på en gudstjänst.. Alldeles för länge sen, speciellt med tanke på att jag bor gångavstånd från kyrkan..


Länkning!

Här är min underbara lillasysters blogg ;
Beellaa.webblogg.se



ojoj

Hela 51 personer var här inne igår och läste mitt inlägg om Lilla H. Och det gör mig så glad! Så underbart att så många fått läsa om hur Lilla H påverkat mig, eller Helena kanske jag borde skriva eftersom det var hennes namn!

I övrigt har dagen inte bjudit på mycket än så länge. Fick sova till elva, underbart nog!! Sen dess har jag inte gjort mer än att städa och kolla på vänner. Runt två, halv tre kommer Lea hit så ska vi fika och snacka lite!

Snart ska jag käka lite lunch och sen får jag ta och byta om för så som jag ser ut nu kan jag verkligen inte visa mig för någon haha!

SHIT?

HERREGUD, var kom 36 unika läsare ifrån, innan klockan tre?!

Vila i frid

Vill skriva ett inlägg för Lilla H och hennes familj, där jag skickar mina tankar, min förståelse och min medkänsla.
Tankar, eftersom att jag läst Lilla h's blogg ett tag och då jag senast var inne och läste i kommentarerna kände jag ärlig sorg när jag förstod vad som hänt.
Förståelse, eftersom jag vet hur det känns att förlora någon i cancer. Orättvist, svårt, extremt jobbigt och frustrerande.
Medkänsla, eftersom att jag vet att Lilla h's två barn kommer få leva resten av sina liv utan sin otroligt älskade mamma. Bara tanken på att förlora min egen mamma är förödande smärtsam, då kan jag bara föreställa mig hur det känns för dem.

Vila i frid Lilla H. Hälsa på mormor, hon kan steka pannkakor till dig!


Ensamhet och tystnad











Arg

Jag är så arg att jag skulle kunna kasta stolar genom fönster. Är redo att kliva ut genom dörren och börja gå och aldrig sluta. Bara gå, BORT härifrån. Men det är väl dumt, för inget blir ju bättre av att man går.
Men inte ett jävla skit verkar heller bli bättre av att stanna så vad gör man då?
Egentligen kanske det inte ens är jag som borde gå. Egentligen kanske det är någon annan som borde gå härifrån. Eller? Det är i alla fall inte mitt fel att jag är såhär arg. Eller, det kanske är det? För allt är ju mitt fel i slutändan, om man vill vända det så. Och alltför ofta vill man vända det så verkar det som.
Ska jag bara ta emot? Ta till mig den otroligt orättvisa skiten jag får kastat på mig? Skiten som jag varken behöver eller förtjänar.


Dålig uppdatering!

Har inte riktigt haft tid att uppdatera idag, först nu kom jag och tänka på bloggen!
Morgonen började på balkongen med hallonkräm och mjölk, sol och musik! Sen ryckte vi upp oss och drog till liljeholmen för en snabb shoppingrunda, trodde jag iallafall. Men ack så fel jag hade, slutade med att vi gått omkring i tre timmar! Kom dock bara hem med en ansiktsmask, det var mamma vi handlade åt!
När vi kom hem var vi jättehungriga så det blev en tidig middag bestående av galmourösa falukorv och pasta!

Nu har jag precis kollat klart på Sex and the city-filmen! Nog en av de bäst filmer någonsin gjorda!
En annan sån film som borde göras är Vänner! Man undrar ju verkligen vad som hände sen med Monica och Chandlers tvillingar, Rachel och Ross med deras problem! Den enda "uppföljaren" som kommit är ju serien Joey, som i sig är helt underbar men det är BARA om honom!
(för dem som läser och inte vet, så har jag haft ett mindre vännerberoende, sett alla avsnitt minst tio gånger haha!)

Ikväll ska jag se Bella&tyrashow, äta glass och mysa!


ett ord om min kväll

trååååååååååååååååååååååååkigt

....

Lovar du att vara ärlig? Jag lovar att KANSKE vara ärlig !

 

Du heter: Sandra!

 

Smeknamn: motvilligt, sassa ibland..

 

Låt som när du är ledsen sörjer till: När jag är ledsen lyssnar jag inte på deppmusik, då blir man ju bara ledsnare!

 

Beroende av: Mamma

 

Vad tror folk om dig: Jag vet inte, vid första intrycket kanske att jag är blyg?

 

Stämmer det: Nä!

 

Vad får du oftast komplimanger för: Mina kläder haha!

 

Vad säger du för att imponera på någon: Inte för att skryta, men det är jag som är batman..

 

Hur imponerar man på dig: förvåna mig med din personlighet!

 

Brukar du skratta för dig själv: Ja faktiskt!

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "träffat andrea o clara bara :P :)"

 

Var bor du: Aspudden!

 

Trivs du där: jaa!

 

Äger du några converse: ett par svarta tror jag!

 

Sprit, cider, vin eller öl: Cider!

 

Brukar du bli för full: Hahaha nää

 

Är du allergisk mot något: Jaa, stjärnfrukter pollen och vissa pälsdjur!

 

Hur svarar du i mobilen: Hallå det är sandra! eller bara hallå!

 

Antal timmar sömn inatt:6-7

 

Brukar du komma i tid: Ja!

 

När mår du bra: När allt är bra!

 

När blev du fotad senast:Imorse! (mitt ben HAHA)

 

Hur känner du dig nu: mätt, trött

 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Haha nej

 

Vad saknar du: Sommar

 

Hade du en bra kväll igår: ja, den dög!

 

Favorit dryck på morgonen: Nyponsoppa!

 

Rakar du benen: Kan väl säga att nu när alla ska kolla på mitt ben så önskar jag att jag gjort det oftare..

 

När brukar du oftast gå och lägga dig: 12-01

 

Är du blyg: nej!

 

Sysslar du med någon idrott: nää

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja!

 

Har du spytt offentligt: Ja.......

 

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka, ha sex och göra helikoptern HAHA!

 

Är du nöjd med ditt liv: inte just nu

 

Är du bortskämd: lite , ibland.. (;

 

Vad gör du i morgon: samma som idag, kan jag tänka mig...

 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: eh.. oprah?

 

Vad längtar du till: SOMMAR

 

Har du bra vänner och äkta vänskap: ja!

 

Vad använder du för schampo:Schwarzkopf (stavning?)

 

Hur gammal är du: snart 18!

 

Tycker du om någon just nu: jaa

 

Gröna eller röda äpplen: gröna!

 

Gillar du golf: nej!

 

Vilken tid gick du upp idag: runt åtta tror jag..

 

Har du sovit i din egen säng inatt: ja

 

Har du strumpor på dig nu:nej

Är det okej att gråta:ja

När grät du senast:idag

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: vet inte ...

 

Bär du glasögon eller linser: linser, fast inte nu

 

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nää

 

Har du piercing: inte annat än öronen

 

Vill du gifta dig: ja

 

Vill du ha barn: ja

 

Solar du ofta: när det är sol!

 

Är du bra på att laga mat: inte överdrivet..

 

Är du flygrädd: nej!

 

Hur vig är du: inte ett dugg!

 

Är du musikalisk: nej!

 

Vad dricker du helst när du är törstig: mjölk eller vatten!

 

Vilken är din favoritglass: piggelin!

 

Tror du på ett liv efter döden? tolkningsfråga

 

Tycker du om sushi? NEJ

 

Vad äter du helst när du ser på film: choklad!

 

Har du tandläkarskräck: ja....

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Ingendera haha!

 

Vilken ögonfärg har du: blåå

 

Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

 

Biter du på naglarna: nej

 

Röker du: nej

 

Hur ofta tränar/motionerar du: för sällan

 

Senaste låt du hörde: någon på en reklam..


Godmorgon! Kolla benet, inte alls lika röt...

img_6807 (MMS)

Godmorgon! Kolla benet, inte alls lika rött och svullet som förut! Skönt :) gick på en liten promenad igår utan problem !  Idag vet jag inte riktigt vad som händer, måste tvätta iallafall.. Tvättpåsen är full och garderoben tom haha!


Är med i en tävling!

Är med i en tävling hos mammamarlie93 :)

http://mammamarlie93.blogg.se/2010/april/tavling-i-samarbete-med-fhe-fiddihairextens.html

Bilder som känns i hjärtat


Drömmar

Det finns så många saker jag drömmer om att få göra, men med största sannolikhet aldrig kommer. Av olika anledningar. Det är inte något jag tänker på hela tiden, men det dyker upp då och då. Det vore sjukt coolt att åtminstonde få leva ut några av dessa drömmar;

- Jag vill bo utomlands i ett år

- Jag vill jobba, och hjälpa till med alla problem, i Afrika

- Jag vill se, närma mig och uppleva vilda och exotiska djur

- Jag vill bli expert på något (på riktigt)

- Jag vill ha barn

- Jag vill hjälpa undomar som mår dåligt

- Jag vill bo i ett stort, skitsyggt hus med pool

- Jag vill gifta mig lyckligt



Kanske kommer och fyller på här, mina drömmar är lite spridda hehe..

ligger i soffan och kollar på scrubs! Ska ...

img_6807 (MMS)

ligger i soffan och kollar på scrubs! Ska väl snart laga middag.. Har ingen lust alls, som vanligt. Sen ska vi ut på en kvällspromenad med hunden, hoppas mitt ben klarar det haha. Men nu är det inte svullet längre tror jag faktiskt :)


den här var skoj tycker jag

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 

1. Var är din mobiltelefon? Här 

2. Var är din andra hälft? Okänt

3. Ditt hår? Smutsigt

4. Din mamma? Världsbäst

5. Din pappa? Norsk

6. Det bästa du vet? Lycka

7. Din dröm inatt? Bråk

8. Din dröm/ditt mål? Välbefinnande

9. Rummet du är i? Beige

10. Din hobby? Obefintlig

11. Din skräck? Stor

12. Var vill du vara om 6 år? Annanstans

13. Vart var du igår kväll? Hemma

14. Vad är du inte? Arton

15. En sak du önskar dig? Sommar

16. Var du växte upp? Hägersten

17. Det sista du gjorde? Åt

18. Dina kläder? Fula

19. Din TV? Platt

20. Ditt/dina husdjur? Tjocka

21. Din dator? Seg

22. Ditt humör? Svängit

23. Saknar någon? Ibland

24. Din bil? Nej

25. Något du inte har på dig? Bh

26. Favoritaffär? Gina

27. Din sommar? Bäst

28. Älskar någon? Mycket

29. Favoritfärg? Svart

30. När skrattade du senast? Idag

31. När grät du senast? Igår


god morgon världen! Här har ni min utsikt ...

img_6807 (MMS)

god morgon världen! Här har ni min utsikt just precis nu! Sitter på balkongen och mobilbloggar. Mamma håller (äntligen) på och ta ner juldokorationerna härifrån!


jag vet, min blogg är tråkig..

Namn: Sandra

Piercingar: Inga bortsett från tre hål i öronen..

Tatueringar:Inga

Längd: 159

Skostorlek: 38

Hårfärg: blond

Fräknar: nää

Motto: har nog inget sånt haha..

 

Kär? Nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nää ganska nöjd såhär!

Dricker du? Nej

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Schwarzkopf

Vilken parfym använder du? Fancy

Vad är du rädd för? en hel del

Gillar du att tvätta? nää

Gillar du berg- och dalbanor? ja!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? mamutt eller nåt sånt

Filmen du köpte? ingen aning!

Låten du hörde: Lyssnar på Imma be just nu

Låten du laddade ner? Någon Owl City-låt..

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Kenneth AHAHAHA

TV-program du såg? Vänner

Person du tänkte på? Joey Tribbiani heheheeeee

 

 

Favorit...

Låt: ingen

Sak att göra: vet inte haha

Sport: shopping hihi

Dryck:Mjölk kanske haha

Kläder:Leggings!

Film:P.S I love you

Bil: En såndär utan tak

Serie:LOST!!!!!

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

 

Antal...

Gånger du varit kär? Oj haha jag vet inte

Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte det heller, vem räknar sånt?

Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag inte heller .. :S

Tjejer du kysst? HAHAHAHA lite för många kanske

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? inte så många

Gånger ditt namn varit med i tidningen? inga tror jag .. :S

 

Senaste...

Boken du läste? Någon av katarina von bredow tror jag...

Personen du fick e-mail av? Lena!

Personen du fick brev av? Min astmaläkare..

Personen du fick sms av? eh min mobil är död så kan inte kolla...

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår!

Saken du köpte? Kläder!

 

 


Vad har du gjort idag? Tvättat, slingat, ätit
Var det kul? Njaa

Brukar du svära mycket? Ibland

När stiger du upp på morgonen? När jag vaknar

Vad har du på dig? Shorts och ett linne

Vad ska du göra ikväll? Titta på tv och mysa

Vad är du allergisk mot? Katter hundar hästar gräs björk nötter äpplen päron nektarin persika

Var har du ont? I ögat och benet

Använder du hårspray? nää

Kan du stå på händer? nää

Håkan Hellström eller The Ark? eh inget..

Salt eller socker? salt

Gillar du ketchup? ibland

Är du glad nu? inte så speciellt

Var du glad igår? Hade för ont för att vara glad

Vad dansar du till? Musik.. ?

Stockholm är... ? litet

Göteborg är... ? långt borta

Kan du sjunga? hahah verkligen inte

Spaghetti eller makaroner? spaghetti

Land du vill besöka? turkiet (för tusende gången)

 


Världens segaste dag

Dagen har inte varit speciellt händelserik..
Tvätta lakan, slinga mammas hår, laga middag, kolla på tv..
Har inte så mycket att skriva heller..
Benet är lite bättre, kan nästan gå normalt nu.. Men kan fortfarande inte ha byxor/leggings så jag har fått gå runt i shorts hela dagen haha..
Fick också ett omysigt samtal av en man vid namn Kenneth som informerade mig väldigt detaljerat om vilka opassande sysslor han hade för dig just då.. Usch, var får idioterna telefonnummer ifrån egentligen?


Tidsfördriv

Matvanor:

Bästa maträtt? Min egen pizza eller fläskfile i gräddsås :)
Bästa dryck? Påskmust just nu haha
Hat dryck och maträtt? Trocadero och soppa
Bästa alkoholdryck? Champagne!
Använder du smör på smörgåsen? jaa.. ?
Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga påsar!
Favoritglass? Piggelin!

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Båda två!

Vad vill du bli? Vet inte

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja

Är lönen viktigast? Nää

Boende:

Lägenhet eller hus? Bor i lägenhet men skulle hellre bo i hus..
Framtidsplaner med boende? Nästa steg är väl att flytta hemifrån då haha..
Litet eller jättestort? Jättestooooort!
Landet eller mitt i stan? Mitt i stan

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej
Är otrohet okej? Nej
Älskar du någon? Ja
Betyder familjen mycket för dig? Ja
Tycker du om att dricka dig full? Nej
Hemmafest eller krogen? Inget
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
Har du någon gång blivit sårad? Ja
Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Nej
Har du haft en hemlig beundrare? Jag vet inte, om jag visste skulle den ju inte vara hemlig
Har du varit otrogen? Nej
Har någon varit otrogen mot dig? Nej

TVÅ ALTERNATIV

Bilddagboken eller lunar? Hahaha om jag måste välja, bilddaboken
Hår eller ögon? Hår
Katter eller hundar? Hundar
Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner 
Coca-Cola eller Pepsi? Pepsi!
Pengar eller lycka? Lycka
Dag eller natt? Dag
Msn eller mobil? Mobil

 

SENASTE

Telefonsamtalet du gjorde: Mamma
Telefonsamtalet du fick: Mamma
Personen du var med: Lea
Roligaste grejen som hänt: EH INGET, det snöar och jag är invalid..
Personen du smsade: Seffi tror jag!
Personen du tänkte på: Ja seffi då eftersom jag just skrev hans namn .. :S
Du skrev till på myspace: jag har inte myspace!
Du kramade: Lea!


Snööööö

Hela 17 unika besökare igår men inte en enda kommentar.. Blev ni så rädda för mitt ben att ni var tvungna att stänga ner och inte hann kommentera.. ? Okej då..

Nu snöar det ute.. Härligthärligt... INTE ååååhhhh
Får bara hoppas att snön rinner bort fort och tar med sig all den skit som ligger på gatorna..


god morgon!

img_6807 (MMS)

god morgon!


Prövar nu på detta med att mobilblogga, ...

Prövar nu på detta med att mobilblogga, verkar väl ganska okej! Kanske får mig att faktiskt blogga lite oftare.. Hoppas det fungerar bara haha! Nu ligger jag i sängen och har riktigt ont i benet.. Idag när jag var påväg hem från en promenad med leah så halkade jag på gruset.. Hela strumpbyxerna revs sönder och halva benet skrapades upp.. Har fortfarande riiiiktigt ont :( stackars mig...


Bloglovin' !

Följ min blogg med bloglovin

JAG SUGER VERKLIGEN PÅ ATT BLOGGA....

aså .. de få människor som någon gång klickar sig in här.. FÖRLÅT :(

Idag har jag fått bästaste påskägget ever typ. Fullt med BARA grejer jag gillar, dvs inte påskgodis haha....
Till det fick jag en liten present också :) pärlörhängen och rätlhalsband! Superfint! Allt från mamma!
Nu har jag dock ätit så mycket godis att jag kan dö närsomhelst haha.. jag var mätt innan middagen..

Vad har jag gjort mer idag då.... eehhh jaa jag har promenerat en stund med mamma, skönt! vi gör väl det varje dag nästan tror jag, så skönt med frisk luft och att få röra på sig lite hahah :)

Nu tänkte jag kolla på eftertyst på tv3play eftersom jag missade det igår, såg på anna anka istället.. HAHA

förresten, hallå snälla kommentera :( tråkigt när ingen gör det ju..