Vecka 4

Anledningen till att jag inte skrev förra veckan var för att Vese var sjuk på projektarbeteslektionen. Jag fick därför inte mycket gjort då jag redan var klar med idéskiss och bloggadress.

Den här veckan har jag sett filmen "Soraya M". Den var verkligen bra, och jag kommer med all säkerhet att se om den igen. Den hjälpte mig att få en bild av hur en person kan komma att stenas. Hur, varför, vem, när. Kommer att försöka hitta flera filmer med samma stil för mer inspiration.

Nästa steg är att göra klart projektbeskrivningen samt skriva en alternativ kapitelplanering.

Vem är det som läser egentligen?

Den ständiga frågan, vem är det som läser? Så knäppt att ha folk som läser.. när man inte skriver.

Så då tar jag och skriver lite!

Förklaringen till bilderna under är att jag inte orkar koppla in mobilen i datorn när det bara är en bild jag behöver, då mmsar jag in den hit istället! Tar vanligtvis bort dem då det inte är... blogglämpligt haha! Men ja, dessa bilder skadar knappast ingen!


Idag var det skolfoto - imorgon är det spex. Har inte beställt några foton alls. Känns onödigt med tanke på att de bara ligger i ett skåp sen. På spexet ska jag - om jag får tag på ett lakan - vara spöke. Tjiho.

Hmmmm... hmhmhm. Kommer inte på mer.
Snart kommer nog ett projektarbetesinlägg. Ni bryr er va?


Buss och kran.

!

img_0714 (MMS)

!


!

img_4317 (MMS)

!


!

img_4543 (MMS)

!


!

img_6450 (MMS)

!


Grattis på födelsedagen!

Godmorgon!

Inga gäspningar so far. Men det kanske kommer.
Skola idag, börjar 10.20 - skönt.
Slutar 16.10 - MYCKET OSKÖNT!!

Då ska jag hem och baka Chocolate Chip Cookies. Det är först och främst till mig och mamma. Mormor skulle fyllt år idag, och ja vi kan ju knappast baka en hel tårta åt oss själva. Så vi firar med kakor!

Men det blir ju ganska många. På valdagen ska isabel och hennes klass sälja bullar utanför skolan (där folk kommer och väljer) och då får de lite kakor att sälja också!


Somsagt, mormors födelsedag idag. Hade hon levt idag hade vi antagligen mötts hela familjen hemma hos henne efter jobb och skola. Så hade vi ätit en fantastisk middag där, och sen något hon bakat. Vi hade gett henne presenter. Antagligen en burk rynkcreme, en limpa cigg, eller något sådant. Det fick hon alltid.

Jag saknar mormor :(

GÄÄSP

Har gäspat sen kl 13 idag. Nu är gäspningarna större än någonsin.
Somnade alltför sent igår. Så nu ska jag krypa i sängen och försöka ta igen lite sömn.
För att gäspa klockan ett håller ju inte.. !

Headache

Måndag idag. Behöver jag säga mer?

Huvudvärk (inga linser, mycket oregelbundna eller helt bortfallna måltider)
Trött (Återigen. Måndag.)
Ont (Hela höger sida av huvudet och nu nacke & rygg, har nu bestämt sig att gå emot mig och mörda mig från insidan)

Nej, usch, nu blev det ett såntdär klagoinlägg. Men nu har jag redan skrivit och tagit bort tre negativa inlägg. Lyckas helt enkelt inte knappa ned något muntert idag. Sorry!

Något positivt; Imorgon ska jag till Skatteverket efter skolan. Och sen ska jag antingen till statsbiblioteket eller hem och ut och jogga.

Hur nu det kan vara positivt..


Vecka 2

Den här veckan har jag skrivit idéskissen. Jag har också letat upp ett par böcker jag ska låna och en film jag ska se, som research. Filmen heter Soraya M och en av böckerna heter "Dömd att stenas".


hahahaha

img_7704 (MMS)

hahahaha


0771-567567

:)

Buzzador! Glad! :)

Har haft några dåliga, arga och uppgivna dagar. Som pricken över i:et är det idrottsdag idag.
Men nu när jag kollade min mail blev jag glad igen :)
Mailet var från Buzzador, där dem sa att jag kan ansöka om att få vara med och testa Neutrogena Visibly Clear! Så det har jag gjort nu, och tror att jag kommer med! Skulle passa bra, eftersom jag fått sämre hy också..

Vill du också bli medlem? Om jag blir antagen blir det min tredje kampanj, och alla har varit jättekul! Om du vill bli medlem, klicka här!

heh.

img_7056 (MMS)

heh.


As usual.

Never good enough. Never, ever, good enough. No matter what.


Miss you. <3

Do not stand at my grave and weep, I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.


Vecka 1

Idag hade vi första lektionen med Vese. Han och Arild berättade om hur vi ska skriva logg och om idéskissen vi ska skriva. Eftersom att jag redan vet vad jag vill göra under året skrev jag idéskissen direkt. Jag har bestämt mig för att skriva en bok, en roman.

Jag gick också till Cissi och bad henne vara min handledare. Hon berättade vad jag skulle göra härnäst - göra en grovskiss över kapitlena. Men innan jag kan göra det måste jag göra lite efterforskningar och ta lite beslut om handlingen och så!

Så till nästa vecka ska jag kolla upp lite fakta och fundera på handlingen, samt ge min bloggadress till Vese (antar jag?).

Vecka 1

Jag har, som resten av alla treor på gymnasiet, precis påbörjat det stora projektarbetet som pågår under ett helt år.
Under detta projektarbete ska man skriva loggbok, av flera anledningar. Då ville lärarna att vi skulle starta bloggar av detta syfte. Eftersom att jag hade föga lust att ha en TREDJE blogg att hålla koll på lösenord till valde jag att föra loggbok i den här bloggen. Så nu finns en ny kategori; projektarbete

Den kommer jag alltså uppdatera minst en gång i veckan. Inget som någon annan än en lärare behöver ägna någon uppmärksamhet åt egentligen. Tänkte bara att jag skulle skriva detta, så ingen tror att jag är knäpp.

 


Aj

Ont i benen. Fått för mig att cykla varje dag.
Aj??!

Mjihihih

Har ju typ inget vettigt att skriva. Kollar nyheter, kriget i Irak är tydligen slut! Tjihoo!

Spenderar mest mina vakna timmar med att fundera på vad jag ska rösta på. Anstränger mig hårt för att inte lyssna på vad typ kompisar och så säger, INGEN är ju neutral! Alla kan så mycket om politik och har så starka åsikter, att min brist på det bara blir pinsamt. Verkligen pinsamt, jag borde verkligen veta mer.

Samma sak med mitt lokalsinne och geografikunskaper, riktigt pinsamt.

Jaja, ska åka till skolan om typ lite mer än en timme. Helt underbart att slappa såhär mycket på morgonen, och jag skolkar inte ens! Börjar 10.20!! :D


Så nu ska jag dra ut lite extra på min morgon! Pussi