Vintersol

usch, jag suger på att blogga! Jag bara glömmer hela tiden! Funderat på om jag ska lämna ut adressen.. Kanske blir lite mer motiverad om någon läser?? Dont know..

Just nu sitter jag i min säng, kollar på wall-e och äter lunch :) slutade tidigt, äntligen klara med tidningsprojektet!! Sååå skönt, och det blev bra också! Jag är helnöjd!

Har för första gången på länge faktiskt planer för varje dag under helgen! :) Ikväll ska jag och Leah ha tjejkväll! Om jag gissar rätt tror jag vi inleder med en fika på Waynes, och följer upp med choklad och film hos mig eller henne!
Imorgon ska jag först möta Seffi på en fika, och se blir det jobb! Seffi kommer ju såklart få hålla mig sällskap då med, somvanligt, fast på sms!
Och slutligen på söndag ska jag och leah till kyrkan på jazzkonsert! Träffa Jackie och Kaya där också :)

Igår hade jag mysigaste badet på lääänge! Tända ljus, ansiksmask, ros-badsalt, bananbalsam, lugna favoriter och en bra bok! MMmmm!!!

Skrev ju i inlägget innan att jag varit hos ögonläkaren.. Har visat sig att jag har brytningsfel, dvs att det är fel på mina hornhinnor.. Kul, måste ha speciella, dyra, linser nu..

Såå, nu sitter jag bara här och väntar på att Leah ska sluta :) vet inte vilken tid det händer haha ! Om inte annat tar jag en dusch eller något innan!

sssssssssssss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0